Header

Voltaj și Andra au lansat o nouă piesă!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Andra, considerată una dintre cele mai talentate de pe scena muzicii din România, şi Călin Goia împreună cu colegii săi au colaborat la o piesă sensibilă. Versurile single-ului au emoţionat-o foarte mult pe soţia lui Cătălin Măruţă. Melodia „Nu Doar De Ziua Mea” vorbeşte despre realitatea tristă din familiile din zilele noastre.
Videoclipul piesei „Nu Doar De Ziua Mea” a fost realizat în regia lui Roman Burlaca, unul dintre cei mai apreciaţi regizori de clipuri din ultimii ani.

„Am încercat să descriem o realitate tristă, prezentă în foarte multe familii. De multe ori, din cauza problemelor financiare sau din alte motive, apar tensiuni şi certuri între părinţi, dar şi între părinţi şi copii. Fiecare avem nevoie de celălalt, chiar dacă de cele mai multe ori, afirmăm contrariul. Parinţii sunt obosiţi de problemele de zi cu zi, îşi pierd mai usor răbdarea, atât în cuplu, cât şi în relaţia cu copii”, a spus Călin Goia de la Voltaj.

„Acasă ar trebui să fie locul în care te simţi cel mai bine, în siguranţă. Daca nu e aşa, vorbim de o tragedie, mai ales dacă un copil resimte asta. Mesajul piesei «Nu doar de ziua mea» este despre nevoia acestui sentiment de iubire, siguranţă, apartenenţă. Fiecare copil merită un cămin adevărat. Acum că vin sărbătorile, e cu atăt mai important să ne amintim ce contează şi să ajutăm oamenii care au nevoie de noi”, a spus Andra despre acest duet.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Citește și ...

0

Lasă un răspuns