Header

AMI lansează single-ul „Indiferența ta”!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

AMI ne-a cucerit cu stilul ei romantic si sensibil, iar cel mai recent videoclip “Indiferenta ta”, trage un semnal de alarma asupra societatii moderne. Artista a lansat o piesa sensibila care transmite un mesaj puternic ce scoate in evidenta indiferenta si superficialitatea oamenilor in, un subiect rar discutat.

“Trăim într-o lume nebună în care timpul nu ne mai ajunge, nu mai știm să ne bucurăm, să privim, să iubim, să zâmbim mai mult și să fim mai empatici, mai buni. Piesa asta vorbește despre INDIFERENȚA celor din jur, o piesă sensibilă, tristă dar care surprinde realitatea din ziua de azi. Fiecare e preocupat și focusat pe sine dar nici asupra noastră nu ne oprim cât ar trebui. Pentru că, dacă am da totul, am știi să ascultăm mai atent, să înțelegem mai profund suferința oamenilor, indiferent de motivul pentru care suferă. De fapt la baza suferinței stă chiar INDIFERENȚA mea, a lui, A TA!” a declarat AMI.

“Indiferenta ta” este o piesa cu un mesaj versatil care atinge, prin mesajul ei, multe categorii de oameni. Tema adusa in discutie, una tabu, despre transformarile si goana cotidiana. Artista atrage atentia asupra felului in care relationam cu oamenii din jurul nostru si felul in care ne raportam la ei.
AMI a colaborat pentru acest single cu unul dintre cele mai noi studiouri de producite: „Piesa este produsă de Adi Colceru, producătorul meu, împreună cu Alex Pelin. De curand formăm o echipă care se cheamă EpiQ!”
Artista a ales pentru videoclipul piesei “Indiferenta ta” sa isi expuna partea sensibila si eleganta ce simbolizeaza latura ei interioara, iar videoclipul realizat in regia lui Mokhtar Khaled transmite lipsa de empatie si egoismul de care oamenii dau dovada.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Citește și ...

0

Lasă un răspuns